Skræddersyet Behandling

Vi behandler både akutte skader og langvarige problemer. Vi hjælper dig videre med din skade, så du kan præstere optimalt.

En professionel fysioterapeut udfører behandling af foden for at lindre smerte.

I Svendborg Sportsklinik har vi specialiseret os i behandlingen af skader, der er relateret til sport, træning og aktivitet. Vores tilgang fokuserer på at finde den underliggende årsag til problemet og skabe skræddersyede behandlingsplaner til hver enkelt person.

Læs mere om hvordan vi arbejder nedenfor.

Behandlingsydelser

Læs mere om vores behandlere

Et profilfoto af terapeutteamet samlet på sportsklinikken

Læs mere om vores behandlere, der alle er eksperter på deres områder. Vi fokuserer på at identificere den underliggende årsag til skader og udvikle individuelt tilpassede behandlingsplaner

Sportsklub

Hvis din forening eller sportsklub har brug for at få proffesionaliseret behandlingen og skadesforebyggelsen på holdet kan Svendborg Sportsklinik lave et setup, der passer til jeres behov. Sportsfysioterapeutens vigtigste rolle er at holde truppen kampklar igennem hele sæsonen, hellere igennem forebyggelse af skader end behandling af dem.

Sideløbende med skadesforebyggelse- og behandling tilbyder vi præstationsforbedrende trænings af agility, styrke eller kondition mm.

Vi har tidligere arbejdet med elitesportshold fra basketball, rugby, judo med flere, og vil helt sikkert kunne hjælpe jer med at lave et setup, som kan holde flest mulige spillere kampklar igennem sæsonen.

Kontakt os og få en snak om vores muligheder for at hjælpe jer.

To mænd fra sportsorganisationer i partnerskab om fodbalfysioterapi og rehabilitering

Firmaaftaler

En gruppe fagfolk diskuterer firmaaftaler for medarbejderes sundhed og behandling

Smerter i muskler og led er årsag til størstedelen af alle sygemeldinger i Danmark – og det er måske også tilfældet i jeres virksomhed.

Med en firmaaftale kan jeres virksomhed få massageordning, træning i arbejdstiden eller en behandlingsaftale på klinikken. På den måde kan I forebygge noget af sygefraværet fra smerter i muskler og led, og jeres medarbejdere får den rigtige behandling, hvis skaden er sket.

Vi glæder os til at hjælpe jer.

Telefon

Addresse

Klosterstræde 2B, 3. TV, 5700 Svendborg

Få gratis råd & tips

Billedet repræsenterer klinikkens logo, der vises på en gennemsigtig baggrund