Behandling

Vi behandler både akutte skader og længerevarende problematikker. Vi hjælper dig videre med din skade, uanset om du har brug for at blive klar til kamp/konkurrence om lidt, eller om du har brug for et længere opbyggende forløb.

Din behandling tager altid udgangspunkt i en grundig undersøgelse og en kortlægning af din belastningsprofil. Vi skræddersyr det rette behandlingsforløb til dig, og kombinerer træningsterapi med forskellige former for manuel terapi, Mulligan conept, MDT (McKenzie) og akupunktur.

Læs mere om hvordan vi behandler:

Typer af genoptræning

Genoptræning på små hold

Du træner sammen med 1-3 andre, der har en problematik der ligner din egen. Med små hold sikrer vi høj kvalitet i træningen, og løbende tilpasning af øvelserne.

Her får du mere superviseret træningstid for dine penge, samtidig med at der kommer et socialt element til genoptræningen.

Holdene oprettes løbende, så kontakt os for mere info.

Personlig genoptræning

Du træner sammen med din sportsfysioterapeut der justerer ind efter dine behov, sæsonplanen og dagsformen. 

Personlig genoptræning er særligt godt, hvis du skal hurtigt tilbage til sport, eller er usikker på hvad du må eller kan, med din skade.

Selvtræning

Vi tilrettelægger et genoptræningsforløb, som du selv varetager – enten i fitnesscenter eller hjemme.

Programmet justerer vi når vi ses til dine konsultationer.

Sportsskader

Sports- og træningsskader kategoriseres ofte som akutte- eller overbelastningsskader. Vi behandler begge typer stiler altid imod at finde årsagen til dit problem. Skader kan skyldes hændelige uheld, men ofte kan der findes en eller flere faktorer som kan forværre problemet.

Når vi behandler sportsskader starter vi med at få kontrol over problemet og dernæst hurtigst muligt at få dig tilbage til træning, der kan vedligeholde eller forbedre din præstation når du skal tilbage til sport.

Vi behandler sportsskader i hele kroppen.

Svendborg Sportsklinik behandler spillere fra SfB-Oure FA

Sportshold

Hvis din forening eller sportshold har brug for at få proffesionaliseret behandlingen og skadesforebyggelsen på holdet kan Svendborg Sportsklinik lave et setup der passer til jeres behov. Sportsfysioterapeutens vigtigste rolle er at holde truppen kampklar igennem hele sæsonen, hellere igennem forebyggelse af skader end behandling af dem.

Sideløbende med skadesforebyggelse- og behandling tilbyder vi præstationsforbedrende trænings af agility, styrke eller kondition mm.

Vi har tidligere arbejdet med elitesportshold fra basketball, rugby, judo med flere, og vil helt sikkert kunne hjælpe jer med at lave et setup som kan holde flest muligt spillere kampklar igennem sæsonen.

Kontakt os og få en snak om vores muligheder for at hjælpe jer.

Første besøg

Hos Svendborg Sportsklinik får du specialiseret behandling af sportsskader.
Du skal medbringe et lagen/håndklæde samt træningstøj og indendørssko. Hvis du har notater fra tidligere behandling, scanninger eller lignende må du gerne medbringe dem her.