Stig Midtiby

Stig er autoriseret fysioetrapeut samt uddannet sportsfysioterapeut, diplomtræner og har en kandidat i fysioterapi. Hans tilgang tager udgangspunkt i en kombination af klinisk erfaring og forskningsviden.

Han har bred erfaring med behandling af sportsskader, både akutte og overbelastningsskader. Foruden behandling af skader arbejder han med præstationsfremme og skadesforebyggelse – både for individer og sportshold.

Stig er fysioterapeut for 3. divisionsholdet ved SfB-Oure Fodboldakademi, som en del Svendborg Sportskliniks samarbejdsaftale med klubben. Tidligere har han været sportsfysioterapeut for landsholdet i rugby og har desuden arbejdet med et atleter fra blandt andet håndbold, fodbold, gymnastik. Ud over sportsskader har Stig skrevet kandidatspeciale om træning til slidgigt i knæene.

Stig Midtiby blev uddannet fysioterapeut i 2011, diplomtræner i 2012, kandidat i fysioterapi i 2014 og afsluttede uddannelsen til sportsfysioterapeut i januar 2022. Han har tidligere arbejdet som fysioterapeut på klinikker og et privathospital, og er ved siden af klinikken lektor ved Fysioterapeutuddannelsen i Odense.

Sportsligt har Stig baggrund indenfor kampsport, særligt Judo hvor han har været landsholdsudøver og sidenhen landsholdstræner i en årrække.

Stig kan også følges på LinkedIn